top of page

NAPOLITAN PIZZA

Maku muodostuu monesta palasta

Kiviuunia lämmitetään pitkään, jotta saavutetaan haluttu 420-450°C lämpö. Erityinen maku
ja kuumuus saadaan polttamalla omenapuuta.
Tämän menetelmän avulla pizzapohjasta tulee erityisen rapea ja täytteet säilyttävät raikkaan makunsa, kun pizza paistuu alle minuutissa.

 

Käytämme parhaita italialaisia
Caputo jauhoja ja  koska
taikinamme kohoaa yli 30h, se on
vatsaystävällistä ja sulaa paremmin.

 

 Valitsemme raaka-aineemme kun
mahdollista lähiseudulta,
kuten paikallinen riista.
Tiimimme on hyvin palveluhenkinen ja
tarjoilee pizzat ylpeänä.

Pizza pitopalvelu

EXTRAT

 

Rakastamme pizza, joten valmistamme sen myös gluteenittomana.

Pizzan ohella uunissa valmistuu asiakkaan toiveiden mukaan myös lohta ja kasviksia.

Catering Oven Vegetables
bottom of page