NAPOLILAISTYYLINEN PIZZA
Maistuu parhaalta elävällä tulella paistettaessa!
Lämmitämme uunimme puulla ja paistamme pizzamme elävällä tulella. Uuniemme sisällä on aidot italialaiset kiviuunipohjat. Pizzamme salaisuus piileekin korkeassa lämpötilassa
- napolilaiset pizzamme valmistuvat 420-450°C lämpötilassa!
Korkeassa lämpötilassa pizza paistuu valmiiksi alle minuutissa ja täytteet säilyttävät lyhyen paistoajan vuoksi raikkaan makunsa.
Italialaisista Caputo-jauhoista valmistetun taikinan yli 48 tunnin kohotusaika edistää pizzan nopeaa sulamista ja tekee pizzoistamme vatsaystävällisiä.
Käytämme kiviuunimme lämmittämiseen omenapuuta, koska omenapuu lisää pizzoihimme oman erityisen arominsa.
Iloinen ja ammattimainen tiimimme valmistaa, täyttää, paistaa ja tarjoilee juuri teidän toiveidenne mukaan räätälöidyt napolilaiset pizzat valitsemassanne juhlakohteessa.
Voitte valita pizzabuffetiin suosikkipizzanne meidän menusta tai halutessanne suunnitella kokonaan oman menun. Näin juhlavieraanne pääsevät maistelemaan kaikkia suosikkipizzojanne.


IHANAN RAIKAS SALAATTIBUFFET &
KIVIUUNISSA PAAHTUNUT UUNILOHI
Pizzan ohella tarjoilemme myös ihanan raikkaita salaatteja - salaattibuffettimme sopii täydellisesti pizzabuffetin kylkeen! Kiviuunissamme valmistuu asiakkaan toiveiden mukaan myös mm. lohta ja kasviksia.
