NAPOLILAINEN PIZZA
Parhaat maut muodostuvat monesta palasesta!
Pizzamme salaisuus piilee korkeassa lämpötilassa
- napolilaiset pizzamme valmistuvat italialaisessa kiviuunissamme 420-450°C lämpötilassa!
Korkeassa lämpötilassa pizza paistuu valmiiksi alle minuutissa ja täytteet säilyttävät lyhyen paistoajan vuoksi raikkaan makunsa.
Italialaisista Caputo-jauhoista valmistetun taikinan yli 30 tunnin kohotusaika edistää pizzan nopeaa sulamista ja tekee pizzoistamme vatsaystävällisiä. Muissa raaka-aineissa suosimme laadukkaiden italialaisten tuotteiden lisäksi lähiruokaa kuten riistaa.
Käytämme kiviuunimme lämmittämiseen omenapuuta, koska omenapuu lisää pizzoihimme oman erityisen arominsa.
Iloinen ja ammattimainen tiimimme valmistaa, täyttää, paistaa ja tarjoilee juuri teidän toiveidenne mukaan räätälöidyt napolilaiset pizzat valitsemassanne juhlakohteessa!
Pizzeria on Wheels
=
Happiness and Celebration!
EXTRAT
Pizzan ohella uunissamme valmistuu asiakkaan toiveiden mukaan myös mm. lohta ja kasviksia. Tarjoilemme myös ihanan raikkaita salaatteja!