top of page
NAPOLITAN PIZZA
Maku muodostuu monesta palasta
Kiviuunia lämmitetään pitkään, jotta saavutetaan haluttu 420-450°C lämpö. Erityinen maku
ja kuumuus saadaan polttamalla omenapuuta.
Tämän menetelmän avulla pizzapohjasta tulee erityisen rapea ja täytteet säilyttävät raikkaan makunsa, kun pizza paistuu alle minuutissa.
Käytämme parhaita italialaisia
Caputo jauhoja ja koska
taikinamme kohoaa yli 30h, se on
vatsaystävällistä ja sulaa paremmin.
Valitsemme raaka-aineemme kun
mahdollista lähiseudulta,
kuten paikallinen riista.
Tiimimme on hyvin palveluhenkinen ja
tarjoilee pizzat ylpeänä.


EXTRAT
Rakastamme pizza, joten valmistamme sen myös gluteenittomana.
Pizzan ohella uunissa valmistuu asiakkaan toiveiden mukaan myös lohta ja kasviksia.

bottom of page